ivmusic

ensemble
piano
violin
violins

Нашите изпълнители

„Музиката е живот, а любовта – музика, следователно - животът е любов”

А сега си представете хора, които са влюбени в музиката и тя е техният живот... Ние ще ви срещнем с тях. Това са нашите изпълнители: професионалисти, концертиращи на най-добрите български и международни сцени. За вашето специално събитие те ще бъдат на вашата сцена.

 

Инструменталисти

Нашите инструменталисти са възпитаници на Национална музикална академия  „Панчо Владигеров". Те концертират в известните оркестри на Софийска филхармония и Национална опера. Насладете се на техните изпълнения и в областта на камерната музика. Изберете музиката, която е звучала през вековете и е внасяла изисканост и романтика дори на кралски празненства!

 

 

Певци

Световноизвестна е славата на българската певческа школа. Богатството и красотата на тембри на нашите певци са пленявали неведнъж нашата и чуждестранната публика. Завършили Националната музикална академия  и специализирали при най-добрите педагози в италиански и американски школи, нашите певци  имат богат опит на родните и световните сцени. Можете да ги чуете и видите в Софийската опера, Музикалния театър "Стефан Македонски" и концернтните зали в България. Уникалноста на българските гласове ви дава възможност да изберете музика за вас от всички жанрове, а това ще направи вашия празник незабравим.

Богомил Спиров – "Царицата на чардаша":

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.

Юрий Николов – ария на Каварадоси:

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.

 

video Видео : Кирил Шарбанов – ария на Калаф

video Видео : Богомил Спиров – мюзикъл "Котки"

 

Вокален ансамбъл

Българското хорово изкуство е известно със своя професионализъм и доказатество за това са безбройните международни награди, спечелени от нашите ансамбли. Уникалните гласове и майсторство на българската хорова школа  винаги успяват да развълнуват душите на публиката. Нашият вокален ансамбъл включва музиканти от хора на Софийската опера, на Българското национално радио и Филхармоничния хор "Светослав Обретенов". Богатата жанрова палитра на хоровата музика дава възможност за постигане на разнообразна тематика на вашето тържество.

"Да исправится молитва моя":
"Тройна ектения":

 

 

Хората, без които не можем

 

Това е нашият диригент и главен художествен ръководител Петър Матев. Той участва активно в подбора и подготовката на музикалната програма, отговаря за качеството и чистотата на музикалното изпълнение. В зависимост от вашите индивидуални предпочитания, с негова помощ ще получите професионална консултация за изработване на програмата, съобразно тематиката за вашия празник. Благодарение на доказания му професионализъм, ние гарантираме незабравимо преживяване за вас и вашите гости.

 

Ние предлагаме "жива музика" в пълния смисъл на думата. Тя ще бъде изпълнена на живо на избраното от вас място и, разбира се , където и да е то,  музиката трябва да звучи добре и да вълнува всеки слушател. Тук е ролятя на нашия колега Александър Касабов. Той се грижи за музикалното оформление и режисура. С негова помощ нашата музика ще бъде жива и ще достигне до сърцата на всички ваши гости.