ivmusic

alphamale
lobby
momi

Музика, музика и пак музика...

Валс, моля!

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.

За нас ще бъде удоволствие да организираме музикално-артистичната програма за вашето парти, коктейл и мероприятие. Нашата философия не разграничава малки или големи  прояви, концерти с огромен или по-скромен бюджет. Ние сме професионалисти и ще направим вашето специално събитие уникално и незабравимо за вас и вашите гости, приятели и партньори.

Наша отговорност ще бъде цялостната организация и координация, свързана с музикалната атмосфера на вашето събитие: изготвяне на музикална програма, подбор на инструменталисти и изпълнители, озвучителна техника, логистика и т.н.

Класическа музика

klasicheska_musica

Ако се консултирате с енциклопедия Британика  какво означава думата „КЛАСИКА", ще получите следния отговор:

"Класика (на латински: classicus - образцов) е произведение, което се счита за образец, пример за подражание в музиката, изобразителните изкуства, архитектурата или литературата. Класиката е нещо, чиято стойност може само да се увеличи с времето и притежава качества, които са практически вечни".

Ние ще ви срещнем с непреходното в областта на музиката и вярваме, че ще направим вашето специално събитие вълнуващо и изпълнено с романтика. Изберете своята музикална програма в изпълнение на различни формации в съответствие с вашите индивидуални търсения и предпочитания и вашето парти ще се отличава със свой собствен колорит и стил.

Прочети още

Фолклорна програма

folklorna_programa

Какво ни отличава от другите нации в днешния глобален свят? Това са нашите традиции и културно богатство, съхранени през вековете и определящи нашата идентичност.

Ансамбъл "Фолклорика" предлага уникално съчетание на инструментален, вокален и танцов фолклор и представя истински спектакъл - отражение на необятното ни културно наследство. Ще чуете и видите любими народни песни и танци от всички краища на България. Ако търсите автентичност и оригиналност на вашето парти, нашата фолклорна програма е подходящият избор.

Прочети още