ivmusic

couple
japan
kiss

Вашата сватба

Музика за вашето сватбено тържество:

"Ако ти живееш сто години, аз искам да живея сто години без един ден, така че никога да не живея без теб."

Мечо Пух, Милн

Нека заедно докажем, че миговете, наситени с любов, не са само фантастичен епизод от романтичен филм. Сами изберете мелодията и стиховете, които да украсят филма, в който вие ще бъдете главните действащи лица. Това е вашият специален ден - на нас можете да поверите и най-смелите си музикални мечти.

Да изберете подходящата музика за вашето сватбено тържество не винаги е лесно. Ние ще бъдем вашият гид и консултант в необятното море от музикални стилове и жанрове. Ще се срещнем лично с вас, ще обсъдим и ще подберем най-подходящата музика за вашата сватба. Заедно ние ще създадем уникално съчетание от вашите любими мелодии от предкласиката и класиката до съвременната музика, съобразявайки се изцяло с вашия сватбен бюджет.

Наша отговорност ще бъде цялостната организация и координация, свързана с музикалната атмосфера на вашия сватбен ден: подбор на инструменталисти и изпълнители, озвучителна техника, логистика и т.н.

 

Граждански ритуал

grajdanski ritualНезависимо къде ще изберете да отпразнувате своя мечтан сватбен ден - от ритуалната зала до ресторанта, или сред природата на открита сватбена церемония, ние ще сме до вас, за да направим първия ви сватбен танц незабравим, а специалните моменти - още по-специални.

Прочети още

 

Традиционна фолклорна сватба

folklornaЗа ценителите на родния фолклор възстановихме за вас цялостен ритуал на автентична българска сватба. Съхранете обичаите и придайте нов живот на българските традиции, като преобразите сватбения си ден в истинска народна приказка заедно с ансамбъл „Фолклорика"! Гостите ви няма да скучаят нито за миг, а за вашата сватба хората ще разказват дълго време с вълнение и любов.

Прочети още

 

Църковен сватбен ритуал

tzarkovenЦърковен сватбен ритуал, изнесен на избрано от Вас място.

На романтиците, избрали тайнството на църковния брак, предлагаме църковен ритуал на открито. С ангелски песни, нашият вокален ансамбъл ще създаде божествена музикална картина на вашата сватба.

Прочети още